• Aktuelle menuer

    Vores retter og menuer er sammensat af sæsonnens aktuelle råvarer

Aktuelle menuer

Vores menuer skifter i takt med sæsonerne og tager udgangspunkt i de bedste råvarer, der er tilgængelige netop nu. Hver menu er sammensat med fokus på smag, kvalitet og kærlighed til det gode håndværk – og vi tager naturligvis hensyn til allergener, vegetarer, veganere og andre kosthensyn.

Her på siden finder du de aktuelle menuer til selskaber, som enten kan nydes hos os eller leveres ud af huset. Har du særlige ønsker til retter eller vin, tilpasser vi gerne menuen – så dit arrangement bliver præcis, som du ønsker det.

Sæsonaktuel menu

21. april – 6. juli 2025

Forretter

Serveres med vores surdejsbrød og pisket smør.

Koldrøget færøsk laks

Kinaradis, agurk, citron, dild, peberrodsfløde skilt med urteolie, rischips

Hvide asparges

Håndpillede rejer, hollandaisecreme, citron, toast Melba, et hav af urter

Tarteletter

Med høns i asparges, tyttebær, karse

Hovedretter

Vælg mellem

-Sous vide kalvesteg

-Himmerlandsk oksesteg

-Fransk perlehøne

-Dansk oksemørbrad (+50 kr.)

Serveres med sæsonens Samsøgrønt, årstidens kartoffel og sauce der smager.

Bouef bearnaise (+50 kr.)

Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg

Unikke fritter og salat der smager

Lun bearnaise og rødvinssauce

Unicos hovedretsbuffet (+75 kr.)

Himmerlandsk okse

Unicos porchetta af frilandsgris

Rødvinssauce og bearnaisecreme

Årstidens kartoffel

Sæsonens grønt fra Samsø

Salat der smager

Tilkøb af fransk perlehøne (+45 kr.)

Tilkøb af  bagt færøsk laks (+60 kr.)

Ost og dessert

4 gode oste

Behørigt tilbehør

Créme brûlée

Rabarber, brændt chokolade, sorbet

”Kung fu”

Citronfromage, hvidchokolade, lakrids, citroncouli, vaniljeis

Okkels isdessert

Knas, årstidens frugt/bær

Natmad

Kan tilkøbes for 75 kr.

Unicos gourmet hotdog (+75 kr.)

Briochebrød, hjemmelavet pølse, syltede løg, sprøde urter
Trøffelmayo, dijonsennep

Tartelet med kylling à la creme (+75 kr.)

Sprød butterdej, cremet kylling & asparges
Persilleolie, puffet korn

Sæsonaktuel menu

7. juli – 28. september 2025

Forretter

Serveres med vores surdejsbrød og pisket smør.

Koldrøget færøsk laks

Kinaradis, agurk, citron, dild, peberrodsfløde skilt med urteolie, rischips

Grillet kammuslinger

Samsø ærter, hollandaise, brødtuilles, citron, dild

Pandestegt Vesterhavsfisk

Cremet hummersauce, fennikel, tang, citron

Hovedretter

Vælg mellem

-Sous vide kalvesteg

-Himmerlandsk oksesteg

-Fransk perlehøne

-Dansk oksemørbrad (+50 kr.)

Serveres med sæsonens Samsøgrønt, årstidens kartoffel og sauce der smager.

Bouef bearnaise (+50 kr.)

Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg

Unikke fritter og salat der smager

Lun bearnaise og rødvinssauce

Unicos hovedretsbuffet (+75 kr.)

Himmerlandsk okse

Unicos porchetta af frilandsgris

Rødvinssauce og bearnaisecreme

Årstidens kartoffel

Sæsonens grønt fra Samsø

Salat der smager

Tilkøb af fransk perlehøne (+45 kr.)

Tilkøb af  bagt færøsk laks (+60 kr.)

Ost og dessert

4 gode oste

Behørigt tilbehør

Créme brûlée

Rabarber, brændt chokolade, sorbet

”Kung fu”

Citronfromage, hvidchokolade, lakrids, citroncouli, vaniljeis

Okkels isdessert

Knas, årstidens frugt/bær

Natmad

Kan tilkøbes for 75 kr.

Unicos gourmet hotdog (+75 kr.)

Briochebrød, hjemmelavet pølse, syltede løg, sprøde urter
Trøffelmayo, dijonsennep

Tartelet med kylling à la creme (+75 kr.)

Sprød butterdej, cremet kylling & asparges
Persilleolie, puffet korn

Sæsonaktuel menu

29. september – 21. december 2025

Forretter

Serveres med vores surdejsbrød og pisket smør.

Rødbedegravet laks

Gule beder, glaskål, maltgrene, karse, peberrodsfløde skilt med urteolie

Tatar af torskefisk-ceviche med “kaviar”

Kinaradis, Rischips, tang, citron og hvidvinsvinaigrette

Muslinge/hummerbisque med sherry og karry

Hummerhaler, muslinger, juliennegrønt, filodejs chips, brændt porer, dild

Hovedretter

Vælg mellem

-Sous vide kalvesteg

-Himmerlandsk oksesteg

-Fransk perlehøne

-Dansk oksemørbrad (+50 kr.)

Serveres med sæsonens Samsøgrønt, årstidens kartoffel og sauce der smager.

Bouef bearnaise (+50 kr.)

Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg

Unikke fritter og salat der smager

Lun bearnaise og rødvinssauce

Unicos hovedretsbuffet (+75 kr.)

Himmerlandsk okse

Unicos porchetta af frilandsgris

Rødvinssauce og bearnaisecreme

Årstidens kartoffel

Sæsonens grønt fra Samsø

Salat der smager

Tilkøb af fransk perlehøne (+45 kr.)

Tilkøb af  bagt færøsk laks (+60 kr.)

Ost og dessert

4 gode oste

Behørigt tilbehør

Créme brûlée

Rabarber, brændt chokolade, sorbet

”Kung fu”

Citronfromage, hvidchokolade, lakrids, citroncouli, vaniljeis

Okkels isdessert

Knas, årstidens frugt/bær

Natmad

Kan tilkøbes for 75 kr.

Unicos gourmet hotdog (+75 kr.)

Briochebrød, hjemmelavet pølse, syltede løg, sprøde urter
Trøffelmayo, dijonsennep

Tartelet med kylling à la creme (+75 kr.)

Sprød butterdej, cremet kylling & asparges
Persilleolie, puffet korn

Sæsonaktuelle menuer med smag og omtanke – året rundt i Aarhus

Hos os er menuen aldrig statisk – vi lader årstiderne og råvarerne bestemme. Vores sæsonmenuer tager udgangspunkt i friske, danske råvarer med fokus på smag, kvalitet og bæredygtighed. Uanset om du planlægger et selskab, en reception, en firmafest eller bare vil nyde et måltid med omtanke, tilbyder vi nøje sammensatte menuer, der passer til årstidens stemning og ingredienser.

Vi skifter løbende udvalget, så du altid får noget nyt og velsmagende – med respekt for både klassikere og moderne detaljer. Der er naturligvis mulighed for tilpasning til allergier, vegetarer, veganere og andre særlige hensyn.

Stemningsbillede fra Restaurant Unico, hvor køkkenchef Anders hælder bobler i glas

Uanset om du besøger os i vores restaurant lidt uden for Aarhus eller vælger mad ud af huset, er du sikret en sæsonmenu, hvor håndværk og råvarevalg går hånd i hånd.