Unicos tapas
(21. april – 6. juli 2025)
Minimum 4 personer.
Koldrøget færøsk laks
Nyd den delikate smag af koldrøget færøsk laks, serveret med sprød kinaradis, frisk agurk, citron og dild. Retten afrundes med en cremet peberrodsfløde, skilt med urteolie, samt sprøde rischips.
Håndpillede rejer fra nordsøen
Vores håndpillede rejer fra Nordsøen serveres med blancherede hvide asparges og en fyldig hollandaisecreme. Tilbehøret består af sprød Toast Melba og et smagfuldt udvalg af friske urter.
Oksemørbrad bearnaise
Den klassiske oksemørbrad bearnaise får nyt liv i denne ret med carpaccio af dansk oksemørbrad, en cremet bearnaisecreme, sprød hjertesalat og delikate filodejschips.
Skagensskinken møder Samsø
Til sidst mødes nord og syd i Skagensskinken møder Samsø, hvor den smagfulde skinke kombineres med fløjlsblød gulerodscreme, friske grønne asparges og syltet blomkål.
Surdejsbrød fra eget bageri
Retten fuldendes med sprød boghvede, lagret Vesterhavsost og friske ærteskud.
– Pris: 225 kr. pr. person (normalpris 300 kr.)